Den Haag Zoetermeer Voorburg Wassenaar Alphen Gouda Leiden Voorschoten Katwijk Noordwijk Rotterdam Utrecht

olie kleuren

Parket stofvrij schuren en behandelen

Uw bestaande parket of houten vloer schuren en oliën al vanaf         

€ 26,- pm² all in! Met 2-K olie


Kijk hier voor de actuele prijzen.


Het schuren van een parketvloer is een vak apart. Ervaring, goede machines en materialen zijn de sleutelwoorden voor een goed resultaat.


Uw parket of houten vloer wordt stofvrij schoon geschuurd, spijkertjes in tapis en bourgogne vloeren worden gedreveld en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt. Hierna wordt de vloer gepolijst om zo een mooi egaal en glad oppervlak te creëren.


Na het schuren kan het parket worden afgewerkt, dit kan naar keuze met een extra matte lak, een matte 2-componenten olie of hardwax.


Ook voor zwaar belaste vloeren in kantoren en winkelpanden hebben wij een passende afwerking. Parketvloeren in sportzalen kunnen wij voorzien van een antibacteriële lak.


Vaak wordt beweerd dat een geoliede parketvloer niet meer kan worden gelakt, dit is echter een misvatting, wij schuren en lakken regelmatig geolied parket zonder problemen met een hiervoor geschikte 2-componenten grondering.


U wilt uw eiken vloer graag in white wash of juist een donkere kleur geolied of afgelakt? Ook dit is mogelijk, u heeft bij ons keuze uit 23 verschillende kleurnuances!

U vindt hier enkele voorbeelden van gerenoveerde vloeren.